Forstyrrelser på Internettet

Nu skulle nettet fungere korrekt igen
Hvis du mod forventning stadig oplever fejl af samme karakter igen, inden for de næste 48 timer, bedes du kontakte os her
Skrevet 12/1-2015, 13:25

Desværre har vi måtte konstatere, at vi det seneste døgn har haft en del driftsforstyrelser på internettet. Fejlen skulle nu være lokaliseret til en enkelt defekt komponent, som vi pt. arbejder på at få udskiftet.

Udbedringen af fejlen forventes foretaget enten natten mellem lørdag og søndag (11/1-2015), eller natten mellem søndag og mandag (12/1-2015). I forbindelse med dette arbejde må en total afbrydelse af nettet idet ovennævnte tidsrum påregnes i en kortere periode. Stofas servicefolk gør alt hvad de kan, for at mindske generne så meget som muligt.

Vi beklager de gener som dette har eller vil medføre, indtil problemet er løst.

I den forbindelse vil vi gerne takke de personer, som er fremkommet med informationer som bevirkede at vi overhovedet kunne se der var en fejl. Det er de folk som har kontaktet os via mail eller telefonisk for at berette om fejlen. Det er af vital betydning vi får informationer om fejl, som ikke forsvinder via den normale fejlfinding, som findes på hjemmesiden.

Det nytter INTET at kommentere på de sociale medier eller andre steder, at nettet har udfald. Kom til os i bestyrelsen, så har vi muligheden for at sætte de relevante oplysninger sammen.

Driften af internettet forventes altså normaliseret mandag morgen (12/1-2015) .

Skrevet 9/1-2015