Ændring af kanalmønster

Grundet den planlagte opdatering af kanalerne til HD-kvalitet, kan det blive nødvendigt med genindlæsning af kanalmønsteret.
Så hvis du tirsdag, efter den 23/6, 2015, kl 17 mangler kanaler, er det derfor.
Hos de fleste sker dette automatisk, men en del vil være udsat for at skulle gøre det manuelt. Der er også folk som udelukkende kører via favoritter, disse kan også være berørt.

Du kan læse mere om indlæsning af digitale kanaler her

Antennelaug 78 Øst tilbyder ikke hjælp til installation af kanaler, det er medlemmets eget ansvar. Så er du i tvivl om hvordan du gør, kan du kigge i vejledningen for dit fjernsyn, søge på nettet eller kontakte din TV-forhandler.
Det er også muligt at kontakte nogle frivillige hjælpere som gerne hjælper andre med den slags opgave. Du kan her ringe til  Jens Ole på 60132734. Men vi skal understrege, at disse personer IKKE løser opgaven for Antennelaug 78 Øst, det er helt på eget ansvar og initiativ.

Alle de kanaler som kan leveres i HD-kvalitet, vil fremover blive leveret som HD-kvalitet i vores anlæg
Se kanmønsteret her

Omlægningen til HD medfører også at nogle kanaler i den analoge sending forsvinder. Disse findes stadig digitalt. Hvis du ønsker at bruge digitale kanaler på et analog fjernsyn, har du brug for en DVB-C boks.

Alt dette sker som følge af beslutningerne på sidste gerneralforsamling, med baggrund i ønsket i brugerafstemningen om flere HD-kanaler