Corona opdatering

Bestyrelsen i Antennelaug 78 Øst er klar over vigtigheden af medlemmernes adgang til en god og sikker digital infrastruktur under Corona-pandemien. Derfor arbejder vi hver dag på at sikre medlemmernes adgang til hjemmeundervisning, hjemmearbejde, digital kommunikation og information fra medier via TV og Internet, sammen med vores samarbejdspartnere.

Oplever man som medlem problemer, skal have assistance eller har spørgsmål, er det meget vigtigt at nedenstående følges, så alle får den hurtigste og mest kvalificerede hjælp. 

Ved tilfælde af fejl på TV-signalet, kontakt Stofa A/S, på telefon 88 30 30 30. De har åbent alle ugens dage (8-22). Inden du ringer til Supporten skal du gennemgå punkterne i denne vejledning her

Ved tilfælde af fejl på Internetopkoblingen så kontakt Internet Supporten på Telefon: 44 22 25 26, som har åbent mandag-fredag (17:00-21:00) og lørdag-søndag (10:00-14:00)

Ved henvendelser som ikke vedrører fejl på TV-signal og Internetopkobling kan foreningen kontaktes på email-adressen, kasserer@munkebonet.dk. Du kan også kontakte foreningen telefonisk på alle hverdage mellem 15:30 og 17:00 på 30745723.

Bestyrelsen skal altså ikke kontaktes vedrørende fejl. Fejl skal håndteres som angivet herover.

Desværre er foreningens kontor stadig lukket, som følge af Corona-pandemien.