Der har i dag desværre være flere afbrydelser af både internet og TV signalet for flere af vores medlemmer. Vi beklager afbrydelserne rigtig meget, men der er ikke Antennelaug 78 Øst eller Stofa/Norlys’ skyld.

Det er TDC NET der har gravet vores kabler over flere gange. TDC NET er i gang med at grave deres egne kabler i jorden og i den forbindelse har de gravet vores kabler over. Det er vi naturligvis meget utilfredse med og vi vil forsøge at tage en snak med TDC NET omkring problemet.

Vi kan ikke garantere at det ikke sker igen. Men vi håber at TDC NET gør sig mere omhyggelig i forbindelse med gravningen.…

Vores antenneanlæg skal fortsat renoveres. Derfor vil du kunne opleve små udfald på TV og internet i morgen torsdag den 27/5-2021 og fredag den 28/5-2021 mellem kl. 07:30 og 16:00.
Nogle stedet har vi behov for at renovere antennestandere, som står i haven på nogle få adresser i vores område. Derfor kan det være at en antennetekniker fra Stofa/Nordlys vil spørge om adgang til jeres have.
Vi håber selvfølgelig at I vil give dem adgang så vi kan få renoveret vores antenneanlæg. I sidste ende skulle dette gerne betyde at alle får et bedre og mere stabilt signal.…

Antennelaug 78 Øst har besluttet at forbedre hele antenneanlægget. Derfor kan der de næste 14 dage, forekomme udfald på internet og TV, da der vil blive udskiftet en masse dele i anlægget.
Når forbedringerne er gennemført skulle resultatet gerne være, at signalet hos alle medlemmer, bliver bedre og mere stabilt til gavn for alle.

Med forbedringen forventer vi, at de udfald visse medlemmer har rapporteret om en gang i mellem, afhjælpes.

Arbejdet udføres dagligt, mandag til torsdag fra kl. 7.30- 17.15. Fredags arbejdes der ikke, medmindre der opstår uventede fejl. …

Desværre oplever vi igen meldinger om pixelering på tv-signalet og udfald på Internettet, som leveres fra Antennelaug 78 Øst.
Dette skyldes desværre udefrakommende støj som trænger ind i husstandens antenneinstallation. Det kommer ikke fra forsyningen.
Vi opfordrer indtrængende til, at folk eftergår deres installation så man ved den er HF-tæt og kan klare udfordringerne med den øgede støj fra blandt andet udrulningen 5G.

Plastikstik, gamle utætte dåser og kabler skulle have være skiftet for 10 år siden, så hvis du ikke har fået det gjort er det vist tiden nu!!!

Der er ingen grund til at ventet, det bliver kun værre fra nu af. Du kan læse om emnet her
For hjælp til din antenneinstallation kan du kontakte Stofa på 88 30 30 30

Hvis din installation er HF-tæt og du oplever fejl på internettet skal du kontakte Support Internet på telefon  44 22 25 26. Det er vigtigt at du kontakter dem så de ved der er et problem, eller bliver dit problem ikke registret.  Åbningstiden er mandag-fredag: 17:00-21:00, lørdag-søndag: 10:00-14:00.

Husk også at dit interne netværk (herunder trådløs router) skal kunne klare den øgede hastighed og aktivitet på nettet.  Vi ser en del gamle routere der skal kunne klare at streame netflix, game, holde online møder og hjemmearbejde på samme tid. Det er de ikke bygget til.

Husk det er dit eget ansvar at sørge for din egen installation i huset. Antennelaug 78 Øst leverer kun signalet til første stikdåse.

Supportoplysninger findes her

 …

I forbindelse med et større servicearbejde på Munkebo 78 Øst s Antenneanlæg, kan der forekomme kortvarige afbrydelser på TV og internet, i perioden mandag den 5. august til fredag 30. august.
Afbrydelserne vil forekomme i tidsrummet 07-16.…

Mandag den 6. maj skifter vi over på en ny mailserver.
Det betyder at der kan være en kort afbrydelse af e-mails om formiddagen.

Tirsdag den 7. maj skifter vi over på et nyt og fremtidssikret internet-system.
Det betyder at internettet vil blive afbrudt om formiddagen. Vi håber at
afbrydelsen vil blive kortvarig. I den forbindelse vil medlemmernes modemmer blive
genstartet. Hvis internettet ikke automatisk er kommet tilbage om
eftermiddag, skal man genstarte sit modem. Hvis det så stadigvæk ikke er online skal man ringe til internet-support.…

Nu bliver signalet helt digitalt.

Onsdag den 15. juni 2016 slukkers der for det analoge signal i Antennelaug 78 Øst.
På generalforsamlingen i år varslede vi plan om at slukke for det analoge signal sidst på året i 2016.
Vi er desværre nødsaget til at gøre det tidligere. Det skyldes at signalerne vi bruger til levering af analoge signal, lukkes ned af Canal Digital / Telenor den 15. juni 2016.

Hvordan ved jeg, om mit tv er klar til at modtage digitale kanaler?
Hvis du kan se kanalen DR3, som ligger i din grundpakke, er dit tv klar til, at du kan se digitalt tv og du behøver ikke at foretage dig mere.
Hvis du ikke kan se DR3, er det en god ide at tjekke, om du har søgt dine kanaler ind digitalt.

Et billedrørs-tv kan ikke modtage det digitale signal. Ældre fladskærme kan heller ikke, hvis de ikke har MPEG4-modtager.
De fleste fladskærme har automatisk digital kanalsøgning, men du kan få brug for at at gøre det manuelt: læs mere her

Hvis du IKKE allerede kan se digital-tv, har du to muligheder:
Køb af nyt tv med digital DVB-C MPEG-4 tv-tuner eller køb af digital boks DVB-C MPEG-4 tv-tuner…

Der har været nogle problemer med visse typer af modemmer som efter opgradering af anlægget har genstartet hele tiden. Vores samarbejdspartnere har arbejdet på højtryk de sidste par dage og fejlen skulle nu være fundet. Fejlen er rettet og bliver sendt til modemmet når man genstarter sit modem.

Hvis du har problemer med dit modem, skal du genstarte dit dit modem. Dette kan gøres ved at afbryde strømforsyningen i et minuts tid. Herefter kobles det til igen. Når modemmet starter, henter det den nye konfigurationsfil. Så skulle det køre.

Har du mod foventning stadig problemer, skal du henvende dig til supporten eller til foreningen med dit NetId, så tager de sig af det.

Du kan kontakte foreningen her

Skrevet 5/3-2016, kl 13:40

Grundet den planlagte opdatering af kanalerne til HD-kvalitet, kan det blive nødvendigt med genindlæsning af kanalmønsteret.
Så hvis du tirsdag, efter den 23/6, 2015, kl 17 mangler kanaler, er det derfor.
Hos de fleste sker dette automatisk, men en del vil være udsat for at skulle gøre det manuelt. Der er også folk som udelukkende kører via favoritter, disse kan også være berørt.

Du kan læse mere om indlæsning af digitale kanaler her

Antennelaug 78 Øst tilbyder ikke hjælp til installation af kanaler, det er medlemmets eget ansvar. Så er du i tvivl om hvordan du gør, kan du kigge i vejledningen for dit fjernsyn, søge på nettet eller kontakte din TV-forhandler.
Det er også muligt at kontakte nogle frivillige hjælpere som gerne hjælper andre med den slags opgave. Du kan her ringe til  Jens Ole på 60132734. Men vi skal understrege, at disse personer IKKE løser opgaven for Antennelaug 78 Øst, det er helt på eget ansvar og initiativ.

Alle de kanaler som kan leveres i HD-kvalitet, vil fremover blive leveret som HD-kvalitet i vores anlæg
Se kanmønsteret her

Omlægningen til HD medfører også at nogle kanaler i den analoge sending forsvinder. Disse findes stadig digitalt. Hvis du ønsker at bruge digitale kanaler på et analog fjernsyn, har du brug for en DVB-C boks.

Alt dette sker som følge af beslutningerne på sidste gerneralforsamling, med baggrund i ønsket i brugerafstemningen om flere HD-kanaler…